Vi letar efter en barnvakt för en femåring. Han är ganska öppet till folk och har erfarenhet av att stanna med en barnvakt. - Vi skulle vilja ha en barnvakt som pratar franska eller rysska - Vi bor i upplands Väsby , så vi föredrar om barnvakten bor norrut av stan. - Vi planerar att använda barnvakt 3 gånger per vecka för ungefär 2-3 timmar för att hämta vår son från förskolan, ge honom frukt och..

Vi letar efter en barnvakt för en femåring. Han är ganska öppet till folk och har erfarenhet av att stanna med en barnvakt. - Vi skulle vilja ha en barnvakt som pratar franska eller rysska - Vi bor i upplands Väsby , så vi föredrar om barnvakten bor norrut av stan. - Vi planerar att använda barnvakt 3 gånger per vecka för ungefär 2-3 timmar för att hämta vår son från förskolan, ge honom frukt och leka med honom. Ibland behöver vi att ha barnvakten lite längre under kvällen (till kl.22, till exempel). Vi alltid förbereder mat så att barnvakten kunde fokusera på barnen. - Vi har inga djur och rökfritt hem och vill inte att barnvakt röker. Med vänlig hälsning,

Characteristics of the children
  • Energetic
  • Curious
  • Playful

Number of children
1
Age of children
  • Toddler
  • Preschooler

For your own safety and protection, only communicate and get paid through Babysits. Never share personal information like ID documents and bank details with someone you have never met. Learn more

When we need a babysitter

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Morning
Afternoon
Evening
Night

About our family

Type of babysitter needed
Babysitter
Preferred babysitting location
At the family
Languages we speak
  • English
  • French
  • Russian
  • Swedish
Favorited
5 times


0 Reviews

We're sorry, we are currently unable to handle your request. Please try again later or feel free to contact us if the problem persists.

When you have contacted this user, here’s where your review will show up.


0 References

We're sorry, we are currently unable to handle your request. Please try again later or feel free to contact us if the problem persists.

When you have received a reference invite from the user, here's where your reference will show up.


Loading...

Ekaterina provided

Email address
Google account

Activities

Member since
March 2019
Last activity
Answered messages
50%
Average response time
6 days
Bookings
0
Repeat bookings
0

Share this profile


Discover other options in and around Upplands Vasby


120,00 kr/hr
Hourly rate for babysitting

120,00 kr/hr
Hourly rate for babysitting

Welcome to Babysits

Log in or sign up